Előzés közben ütközött a teherautó, majd segítségnyújtés nélkül távozott

Segítségnyújtás elmulasztásának bűntett a vád ellene.

A férfi 2021 decemberében lakott területen belül egy út szélén parkoló gépjárművet került ki teherautóval, ezért áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy személygépkocsival.

Az ütközés következtében a személyautó áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és először a vádlott mögött haladó kamion utánfutójának, majd pedig egy másik autónak is nekiütközött.

Ez utóbbi gépjármű vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, a másik személygépkocsi vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek el.

A baleset után a vádlott az úttest szélére félreállt, a járműből azonban nem szállt ki, nem győződött meg arról, hogy bárki megsérült-e, valamint segítséget sem hívott, hanem pár perc várakozás után elhajtott a helyszínről.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek