Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jobbra indexelt, balra kanyarodott a Ford vezetője – árokba lökött egy előzésben lévő Fordot a 89-esen

Az utánfutós pick-up vezetője jobbra indexelt, mert sürgősen meg kellett állnia, de közben észrevette, hogy a menetirány szerinti bal oldalon szerencsésebb lenne a rövid kitérő.

Az osztrák határ felől Szombathely irányába tartott a 89-es főúton egy osztrák rendszámú, utánfutós Ford pick-up. A sofőr Sé közelében szeretett volna egy fél percre megállni, ezért egy útöbölnél jobbra indexelt és lassított.

TM/Nyugat.hu

Az autót vezető középkorú férfi ekkor észlelte, hogy a menetirány szerinti bal oldali leágazás szerencsésebb lenne a hosszú szerelvénnyel való megállásra. Mivel szemből semmi nem érkezett, ezért balra kanyarodott.

TM/Nyugat.hu

Szemből ugyan semmi nem érkezett, de hátulról viszont igen. Az utánfutós, lassító járművet egy magyar rendszámú Ford személyautó előzte, ami már a megelőzött jármű elejénél járt. A sofőrnek már esélye sem volt elkerülni a balesetet. A személyautó mély árokba csapódott. Az érintett szakaszon 100 km/óra a megengedett sebesség.

TM/Nyugat.hu

A balesetben a személyautó vezetője az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

TM/Nyugat.hu

A mentés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon. A forgalmat rendőrök irányították.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra