Előzésben lévő autó elől menekült árokba a Thalia

Két kamiont előzött egy szlovák rendszámú Skoda vezetője. A szemből érkező Thalia sofőrje megijedt, fékezett és az árokba csapódott. A vétkes sofőr megállt segíteni.

Két kamion előzésébe kezdett egy Skoda szlovák sofőrje hétfőn délelőtt a 86-os úton, az ún. körmendi egyenesben. Egy Toyota után ment, így későn látta meg a szemből érkező, Szombathely felé tartó Renault Thaliát. A Toyota be tudott sorolni a kamionok elé, de a Skoda sofőrje már látta, hogy nem tud visszatérni a saját sávjába, csak a kamion mellé húzódott, amennyire tudott. A szabálytalanul előző autó vezetője villogtatással jelezte a veszélyt a szemből érkezőnek, a Thalia sofőrje azonban megijedt, vészfékezett, letért az útról és fák közé csapódott.

Szabálytalanul előző autó elől menekült árokba a Thalia sofőrje a körmendi egyeneseben
Szabálytalanul előző autó elől menekült árokba a Thalia sofőrje a körmendi egyeneseben
Tánczos Mihály

Láttam, hogy a szemből érkező autó sofőrje elvesztette az uralmát a kocsija felett és a tükörből azt is láttam, hogy eltűnt az útról. Ahogy tudtam megálltam és rohantam vissza segíteni. Nagyon sajnálom, ami történt

- mondta el a nyugat.hu-nak a vétkes szlovák sofőr, akit megviselt az általa előidézett baleset.

A Thaliat vezető hölgyet a szombathelyi kórházba szállították. Úgy tudjuk, nem használta a biztonsági övét. A helyszínelés félpályán zajlott, rendőri forgalomirányítás mellett. A balesettel egy időben Rönökön egy szabálytalan gyalogost sodort el egy személyautó. A gyalogos súlyosan megsérült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ámokfutó stoppos és életveszélyes előzés képekben!

Két olyan helyzetet is megörökítettünk, ami akár tragédiával is végződhetett volna. A 8-as úton egy zavartnak tűnő asszony ugrált az autók elé, míg a 86-os úton egy sajnos hétköznapi előzést kaptunk lencsevégre.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló