Nyílt esküvő és fergeteges lakodalom lesz a táplánszentkereszti Villa Dolce Vitában

A különleges eseményre Ön is megkapja a meghívót!

Ha volt már esküvője a táplánszentkereszti Villa Dolce Vitában , akkor itt egy remek alkalom arra, hogy az újra átélje a nagy napot. Ha még nem volt, netán csak egy könnyed szórakozásra vágyik egy szép őszi estén, az első nyílt esküvőn All Inclusive Rendezvény keretein belül átélhet egy álomesküvőt és egy fergeteges lakodalmat.

Villa Dolce Vita PR
Villa Dolce Vita

Megkóstolhatja a finom esküvői menünket, kipróbálhatja a Völler Borház borait és persze kipróbálhatja, milyen is lenne egy ilyen szép környezetben kimondani a boldogító igent.

Villa Dolce Vita PR
Villa Dolce Vita

És persze mindezek mellé sztárvendég is dukál, aki nem más, mint, Auguszt Bárió és az AD STUDIO. Hogy legyen mit lemozogni a lakodalmi menü 5 fogásos vacsora lesz, ami mellé természetesen korlátlan italfogyasztás jár.

Villa Dolce Vita PR
Villa Dolce Vita

Az októben 2-án kezdődő rendezvény a legelső NYÍLT lakodalom az egész országban , melyre korosztálytól függetlenül bárki részt vehet. A különleges eseményre itt lehet előre helyet foglalni .

Villa Dolce Vita PR
Kattintson a képre a galériához!
Villa Dolce Vita
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

(X)