Vidám elsősök az iskolában

Kíváncsiak voltunk, mennyire szeppennek meg az idei elsősök a legelső iskolai napon. Ezúttal a Neumann Iskola legkisebbjeit fotóztuk le. Fülig érő szájjal.

Mármint a gyerekeknek ért fülig a szája, de az is lehet, hogy a miénk is. Az iskolapadba éppen beülő gyerkőcök ugyanis inkább izgatottak voltak, mint ijedtek. Kíváncsian ismerkedtek az osztállyal, a padtárssal, a pad rekeszével és az egész iskolával, ahová ezután naponta járnak majd. A felsősök szemével még kicsik ők, de az ovisok szemszögéből viszont már a nagyok, akik továbbléphettek. Volt, akinek ismerőse is akadt az osztályban és volt, aki plüssállatot markolt bátorításként. Képeinken a friss padtársakat örökítettük meg. Lehet nosztalgiázni, ha valaki emlékszik arra, milyen volt az első napja a suliban.

Első osztályosok a Neumann iskolában, Szombathelyen (2008.)
Első osztályosok a Neumann iskolában, Szombathelyen (2008.)
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria