Az unikorniskoponya csak az egyik kedvencünk a képtár új kiállításából

Idén is megéri elmenni a Szombathelyi Képtárba az ifjú művészek diplomakiállítására. Ajánljuk!

Időről-időre megvillantják tehetségüket a szombathelyi főiskola/egyetem művészeti/rajzos/képi ábrázolás hallgatói. Nehéz lekövetni a változásokat, most az NymE-ként indult, de már ELTE SEK-en végző Vizuális Művészeti Tanszék hallgatói állították ki diplomamunkáikat a szombathelyi Képtárban.

ELTE SEK diplomakiállítás 2017
Garai Antal Atom

Több kedvencünk is akadt, például a különféle mintázattal maszkolt gördeszkák, vagy az utolsó előtti vacsora.

ELTE SEK diplomakiállítás 2017
Garai Antal Atom

Az egyik legérdekesebb a termet áthálózó villanyvezetékek voltak, amik vászonra festett oszlopokon vezették át a tekintetünket, de az unikorniskoponya sem mindennapi alkotás.

ELTE SEK diplomakiállítás 2017
Garai Antal Atom
ELTE SEK diplomakiállítás 2017
Garai Antal Atom

De a bemozdult fotókat idéző festménysorozat is zseniális. De tényleg. Nem akarjuk felsorolni mindet, inkább nézzék meg saját szemükkel, május 15-ig megtehetik.

ELTE SEK diplomakiállítás 2017
Garai Antal Atom

Kiállítók:

André Barbara, Balogh László, Bognár Eszter, Gyükér Zsófia, Horváth Mihály, Kárpátvölgyi Roxána, Kóbor Barbara, Kovács Attila Márk, Kovács László, Kovács Zsu, Marton Zsanett, Molnár Petra, Nagy Friderika Aida, Obertik Orsolya, Pável Szimonetta Gyöngyi, Pintér Anna, Rába Noémi, Rozner Anita, Rózsás Dorina, Schubert György, Siklósi Márton, Szabó Bence Paszkál, Vagány Péter, Vincze Márton, Vörös Vivien

ELTE SEK diplomakiállítás 2017
Kattintson a fotóra a képgalériáért!
Garai Antal Atom

A kiállítást Cebula Anna a képtár igazgatója, dr. Bordács Andrea tanszékvezető és dr. Fabényi Júlia Ludwig Múzeum igazgatója nyitotta meg. Megtekinthető 2017 május 14-ig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra