Legyél te is ELTE-s Szombathelyen!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2017 óta Szombathelyen is jelen van, és minden képzési helyszínén ugyanazt a színvonalat kínálja.

Tudtad, hogy az ELTE szombathelyi jelenléte óriási lehetőség neked, ha tovább szeretnél tanulni? Az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2017 óta Szombathelyen is jelen van, és minden képzési helyszínén ugyanazt a színvonalat kínálja, amelynek a hazai és a külföldi rangsorok legelőkelőbb helyein való szereplését köszönheti.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Ha az ELTE mellett döntesz, a legjobb egyetemet választod.

Több mint ötvenféle képzést kínál az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szombathelyen. Válaszd ki az érdeklődésednek legmegfelelőbbet: várunk pedagógus, bölcsész, közgazdász, sport, informatikai és műszaki szakjainkra.

A szombathelyi képzések kiválóságára nem csak az egyetem neve jelent garanciát, hanem az oktatói gárda, a családias hangulat, a 21. századi infrastruktúra, a képzésekben közreműködő duális partnerek.

Nálunk olyan kiváló oktatóktól lesheted el a szakma fortélyait, akik kihozzák belőled a maximumot, és akikre még évtizedek múlva is jó szívvel gondolsz vissza. Campusunkon életre szóló szakmai és emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki.

Szerezz diplomát helyben, az ország legjobb és a felvételi jelentkezési adatok alapján legnépszerűbb egyetemének Savaria Egyetemi Központjában. Az ELTE szombathelyi campusán kiváló oktatóktól, modern környezetben tanulhatsz, egyetemi éveidet kiemelt ösztöndíjakkal és támogatásokkal is segítjük.

Nem mindegy. hol kezdesz: ELTE-s diplomával versenyelőnnyel indulsz a munkaerőpiacon. Legyél te is ELTE-s Szombathelyen!

Nyílt napok az ELTE Savaria Egyetemi Központban

Érdeklődsz az ELTE szombathelyi képzései iránt? Gyere el Nyílt napunkra január 24-én, kedden 13 órától, és ha szerencséd van, a sok hasznos információ mellé még egy okosórát, bluetooth hangszórót és egy ELTE-s ajándékcsomagot is nyerhetsz.

A Nyílt napon standokon mutatkoznak be szakjaink, ahol oktatóinknak és hallgatóinknak teheted fel a kérdéseidet, így első kézből szerezhetsz információkat az egyetemi élet minden részéről.

A rendezvény központi helyszíne a C–épületi aula lesz. Belépéskor programfüzetet kapsz, így semmiről sem maradsz le.