Elterelt kamion tévedt el Tanakajdon - árokba hajtott a szomszéd településen

Egy 87-es főúton történt baleset miatt a rendőrség elterelte a forgalmat. Egy bosnyák kamionsofőr azonban a következő lehetőségnél nem tért vissza a főútra, hanem tovább hajtott a szűk falusi utcában, majd egy éles jobbos kanyart már az árkon keresztül sem sikerült bevennie.

Teljes útlezárás van a vasszécsenyi Temető utcában, miután egy bosnyák rendszámú Mercedes kamion vezetője egy szűk úton megpróbált bevenni egy jobbra ívelő kanyart, de az addigi füves padka árokban folytatódott.

A jármű a jobb oldalára dőlve, az üzemanyagtankon támaszkodva állt meg.

Elterelt kamion tévedt el Tanakajdon - árokba hajtott a szomszéd településen
TM/Nyugat.hu

Szombathelyi tűzoltók érkeztek a  helyszínre a tanakajdi balesettől, később pedig a KMSZ is kivonult, majd mindenkit megkértek, hogy húzódjon távolabb a járműtől. Teljes útlezárás van érvényben.

Információnk szerint a kamion Kám felé tartott, amikor leterelték a 87-es főútról. A következő lehetőségnél nem tért vissza a főútra, hanem a falun keresztül folytatta az útját, szűk utcákon, majd átért Vasszécsenybe , ahol balesetet szenvedett. A teljes útlezárás nem okoz fennakadást, viszont a temetőt este már nem lehet meglátogatni. A forgalmat polgárőrök irányítják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló