Eltévedt egy személyvonat a Dunántúlon

Miskolcról ment volna a Balatonhoz, de másfelé vitték a sínek.

Az Indóház netes verziója, az iho.hu vette észre, hogy Érd térségében eltévedt egy, a Balaton irányába tartó szerelvény. A Miskolcról Fonyódra tartó 15607-es Ezüstpart expressz valahogy rossz pályára keveredett, és Érdnél délnek kanyarodott (a Balaton délnyugat felé található).

Az eset kedd délelőtt történt. A lap szerint Érd után Tárnok felé kellett volna a vonatnak tovább haladnia, de a 40a számú vonalon ment tovább egész Százhalombattáig.

Százhalombattán megállították a MÁV munkatársai, majd némi tanakodás után tovább irányították: Pusztaszabolcs és Börgönd érintésével jutott el Székesfehérvárra, ahol újra a 30-as, azaz balatoni vonalon folytathatta útját.

Hogy a helyzet még bonyolultabb legyen, Fehérvárig nem villamosított vonal vezet, így a Mol Dunai Finomítójától kölcsönzött dízelmozdony húzta el a szerelvényt a fejéri megyeszékhelyig.

Az Indóház nem hivatalos információi szerint az okozhatta a zavart, hogy a fürdővonat a Százhalombatta felé közlekedő személyvonat elé került valahogy, az irányítás viszont nem változtatott a vágányutakon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek