Eltörölné az áfát a Momentum

Benyújtotta rezsi-mentőcsomagját a párt a Parlamentben.

Benyújtotta rezsi-mentőcsomagját a Momentum parlamenti frakciója, amely többek között az ÁFA 0 százalékra csökkentését, és a rendszerhasználati díj redukálását javasolja – jelentette be Facebook-oldalán a párt.

A Momentum javaslata az ÁFA eltörlése és a rendszerhasználati díj csökkentése mellett tartalmazza az átlagfogyasztók sávjának bővítését +20 százalékkal, hiszen a rezsiemelés pont azokat a nagycsaládosokat érintené a leginkább, akik nem luxusfogyasztók, azonban otthonuk és családjuk mérete miatt nem tudnak az átlag alatt maradni.

Továbbá a Momentum egyszeri szociális támogatást is nyújtana a rászorulóknak „rezsikupon” formájában és támogatná azokat is, akik energetikai korszerűsítést terveznek végrehajtani ingatlanjukon.

„Felszólítjuk a kormányt, hogy nyújtson valós segítséget a magyar családoknak, és szavazza meg a Momentum Rezsi-mentőcsomagját!” – zárja bejegyzését a Momentum.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t