Eddig: 1 639 863 / 3 000 000 Ft, 75 támogató. Még8nap.
Légy része az igazságnak!

Nem ment haza egy 18 éves lány, nagy erőkkel keresi a rendőrség

Édesanyja jelentette, hogy eltűnt.

Egy pécsi nő tett bejelentést a rendőrségre, hogy 18 éves lánya 2023. július 27-e óta nem ad életjelet magáról, telefonon sem érhető el és nem tudni, hol lehet. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja a rendőrség.

Szalai Brigitta körülbelül 155-160 cm magas, vékony testalkatú, szeme barna, haja hosszú, barna. Jobb alkarjára két dátum van tetoválva.

Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra