Elütötte a gyalogost Vasváron, mert nem párátlanította a szélvédőt

Vádat emeltek a férfi ellen.

A Szombathelyi Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 novemberében úgy közlekedett Vasváron kisteherautóval, hogy a szélvédőt nem párátlanította, és nem észlelte a kijelölt gyalogosátkelőhelyen áthaladó idős sértettet, akit elütött.

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset azért következett be, mert a vádlott megszegte a KRESZ vonatkozó rendelkezését, azaz a kijelölt gyalogosátkelőhelyen járművével a gyalogosnak nem adott elsőbbséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek