Miért ül még volán mögé, papa? – Az utca emberét kérdeztük az időskori vezetésről

Ön elvenné a jogosítványt egy bizonyos kor felett?

Mindig lehet találni apropót arra, hogy elővegyük az idősek jogosítvánnyal témát. Ezúttal egy videó a katalizátor, amin egy idős férfi szembe hajtott fel az autópályára, majd láthatóan elég nehezen értette meg, hogy miért kéne megfordulnia.

Az esetre Sebestyén Balázs, a Rádió1 műsorvezetője úgy reagált, hogy szerinte egy bizonyos kor fölött mindenkitől el kéne venni a jogosítványt.

Balázs azt is hozzá tette, hogy – finomítva szavain – a háziorvosok felelőssége is nagy, mert ők döntik el, hogy újíthat-e jogosítványt valaki vagy sem, és szerinte sokszor csak egy kis kenőpénzen múlik az egész.

Nem először és bizonyára nem is utoljára kapta fel a média a témát, de úgy döntöttünk, most mi is felszállunk a kisvasútra, és megkérdezzük a szombathelyieket, ők mit gondolnak erről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video