Elvették a jogosítványát, de azért volán mögé ült a körmendi férfi

Aztán jól le is bukott.

A vasi rendőrök 2022. január 17-én hétfőn, az esti órákban igazoltattak egy helyi járművezetőt Körmenden és kiderült, hogy a férfinek nincs vezetői engedélye, mivel a Szombathelyi Járásbíróság már korábban eltiltotta a vezetéstől – közölte a rendőrség.

A sofőrt előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek