Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Elvihető plüssmacira bukkanhatnak a rászorulók, ha a Csónakázó-tó körül sétálnak

Egy egyszerű, de annál aranyosabb ötlet, ami nagyon gyorsan karácsonyi jótékonysági mozgalommá nőtte ki magát.

Egy plüssmackó csücsült egymagában a szombathelyi Csónakázó-tó egyik padján vasárnap délután, fülén pedig egy címkén a következő üzenet:

Ha megtaláltál, a tiéd vagyok!”

A macit azóta befogadta valaki
olvasói fotó

A tó körül rendszeresen sétáló vagy kocogó ismerőseink szerint nem ez a maci az első, amit ott hagytak valamelyik padon, az üzenet pedig nagyjából mindig ugyanaz. Úgy tűnik, az ünnepek közeledtével életre kelt egy jótékonysági akció, ami arról szól, hogy plüssállatot hagyhatunk a Csónakázó-tó padjain, amit rászoruló gyerekek, vagy családjuk hazavihet.

Azt nem tudjuk, hogy ki hagyta ott az első plüsst, és azt sem, hogy azóta szervezi-e valaki a jótékonykodást, vagy még mindig szájhagyomány útján csatlakoznak az emberek. Annyi biztos, hogy az aranyos ötlet már most majdnem szokássá vált.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely