Elvitték a MET egyik iskolaigazgatóját is

Iványi szerint ezeket az akciókat politikai nyomásgyakorlásnak szánja a kormány.

Házkutatást tartottak nyomozók a MET (Magyar Evangéliumi Testvérközösség) dunaújvárosi iskolaigazgatójának lakásán. Az iskolavezetőt ezt követően átvitték Székesfehérvárra, hogy a kiszálló nyomozók nyilatkozatot vehessenek fel tőle – mondta a Klubrádiónak Iványi Gábor, a MET elnöke.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Hozzátette, mivel az iskolaigazgató nem számított a razziára, nem tudott ügyvédről sem gondoskodni a maga részére, ezért a helyszínen kijelölt ügyvéd látta el a jogi képviseletét.

Kedden reggel a NAV nyomozói bilincsben vitték el Saját lakásából, bilincsben vitte el a NAV Ónodi Istvánt, Iványi Gábor egyházának gazdasági igazgatóját February 20. 13:02 a MET egyházának és intézményeinek gazdasági vezetőjét, Ónodi István lelkészt, miután házkutatást tartottak otthonában.

Iványi szerint ezeket az akciókat politikai nyomásgyakorlásnak szánja a kormány. Hozzátette, a kormány el szeretné terelni a figyelmet a nemrég kirobbant pedofil-botrányról. "Mindenki pontosan tudja, hogy sem az igazságügyi miniszter, sem a püspök nem léphetett ezekben az ügyekben úgy, hogy ne tudott volna erről a miniszterelnök, aki megpróbál most kisiklani ebből az egész történetből" – fogalmazott Iványi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek