Ukrán embercsempészt fogtak Szombathely határában - nagy torlódás alakult ki

Egy lengyel rendszámú, Kőszeg felé tartó Mazda személyautót kényszerítettek megállásra a rendőrök.
Lengyel rendszámú Mazdával csempészett hét szírt az ukrán embercsempész, Szombathely határában
TM/Nyugat.hu

Az eset 16 óra előtt történt, a Mazdát a körforgalomba behajtás előtt állították meg. Emiatt a rendőrség lezárta a 87-es főút Kőszeg felé vezető sávját a Söptei úti körforgalomnál.

Lengyel rendszámú Mazdával csempészett hét szírt az ukrán embercsempész, Szombathely határában
TM/Nyugat.hu

A Kőszeg felé tartókat -a kamionokat is- a Söptei útra terelték. A forgalom így a 11-es Huszár útra érkezett, a Neumann János iskolánál. Kilométeres torlódás alakult ki csúcsidőben.

A helyszínen nagy torlódás alakult ki
TM/Nyugat.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján Az ukrán embercsempész gépkocsijában hét, magát szír állampolgárnak mondó személy utazott.

Ukrán embercsempész elfogása Szombathely határában - Fotó: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
TM/Nyugat.hu

A rendőri intézkedés során az utasok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért őket a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A lengyel rendszámú Mazdában nyolcan ültek
TM/Nyugat.hu

Az ukrán férfival szemben – őrizetbe vétele mellett – embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indul.

Ukrán embercsempészt fogtak el a 87-es úton, Szombathely határában
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Sokkoló