Emberölés miatt emeltek vádat a férjét felmosónyéllel agyonverő 75 éves asszony ellen

Az ágyban fekvő, mozgásában korlátozott 81 éves férjét 32 ütéssel ölte meg az idős asszony Náraiban tavaly nyáron. Most emeltek vádat ellene.
A Vas Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a letartóztatásban lévő idős nővel szemben, aki a vád szerint 2021. júliusában , otthonukban megölte az egészségi állapota miatt védekezésre képtelen házastársát.

A vádirat szerint a nő felmosónyéllel és egy bottal bántalmazta, a fején és testszerte legalább 32 alkalommal megütötte az ágyban fekvő, egészségi állapota miatt ellenállás kifejtésére képtelen 81 éves házastársát, aki az időben elhúzódó durva bántalmazás miatt a szokványos fájdalmat, lelki megterhelést többszörösen meghaladó olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen elhunyt.

Az asszony még az emberölés helyszínén
TM/Nyugat.hu

A Vas Megyei Főügyészség a vádlottal szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra.

Már emberöléssel gyanúsítják a Náraiban élő asszonyt
TM/Nyugat.hu

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra ! -
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló