Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emberségből jeles – Nem mindennapi karácsonyi ajándékkal lepte meg az Aptiv a szombathelyi autistákat

Nagy öröm érte karácsony előtt a Bádonfa utcában az Esőemberke Alapítvány által működtetett Holnap Háza Lakóotthon és a Ma Háza Foglalkoztató lakóit, dolgozóit. Vas megye egyik legnagyobb cége, az Aptiv (régi nevén Delphi) vadonatúj kisbusz adományozásával lepte meg az Alapítványt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Lakóotthon és a Foglalkoztató életében egyaránt rendkívül fontos volt a már 20 éves és megbízhatatlan járművük lecserélése. A leharcolt kisbusz lerobbanásai már a civil intézmények működését akadályozták.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Holnap Háza lakóinak hazaszállításában, a napi ételhordásban, a terápiákra és kirándulásokra való szállítás biztonságában rendkívüli előrelépést jelent az új kisbusz, melybe elhelyezhetők lesznek a mozgássérült lakók kerekes székei is.

Aptiv Services Hungary Kft.

A Foglalkoztatóban a munkavégzéshez szükséges anyagok beszerzését, és a késztermékek elszállítását is ezzel a járművel fogják elvégezni. Az Alapítvány gondozottjai rögtön birtokba vették karácsonyi ajándékukat, és egy rövid próbaúton ki is próbálták azt. Az örömük és elégedettségük maximális volt.

A kilenc férőhelyes, német gyártmányú kisbuszt az Aptiv képviseletében Kiss Tibor ügyvezető igazgató és Kopfensteiner Eszter HR vezető, valamint a kisbusz beszerzésében segítséget nyújtó Sió Car Kft. részéről Németh Zoltán adta át az Esőemberke Alapítvány kuratóriumi vezetőjének, Nádorné Vörös Ibolyának, valamint az intézmények dolgozóinak és kíváncsi lakóinak.

Aptiv Services Hungary Kft.

Adományával a multinacionális vállalat példát mutatott emberségből, társadalmi felelősségvállalásból.

Az Aptiv és a Társadalmi Felelősségvállalás

Az Aptiv Szombathely csapata büszke arra, hogy csatlakozhatott ehhez a kezdeményezéshez, mivel elkötelezettek a helyi közösségek támogatása iránt.

A helyi közösséggel történő együttműködés érdekében az Aptiv folyamatosan kutatja a támogatás lehetőségeit és hogy milyen módon fektethet be a jövő generációjának szakértelmébe.

Aptiv Services Hungary Kft.

Az Aptiv Szombathelyen

Az Aptiv 1991 óta működik Szombathelyen. A vállalat jelenleg két üzemet működtet Szombathelyen – több mint 2.000 fő alkalmazásával –, amely üzemek autóipari alkatrészeket állítanak elő piacvezető, elsősorban európai autógyárak számára.

Az Aptiv a legújabb elektronikai, elektromos és aktív biztonságtechnikai technológiák alkalmazásával olyan termékeket biztosít az autógyártóknak, amelyek által a járműveket a még inkább környezetbarát felépítés és működés, a biztonság, valamint a külvilággal való még fokozottabb összekapcsoltság jellemez.

Aptiv Services Hungary Kft.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés