Helló, Szombathely! Emlékeztek rá, amikor tavaly még korcsolyázhattunk?

Reméljük, jövőre veletek ugyanitt!

Ez a tél, meg a vírus egyelőre nagyon mostohán bánik azokkal, akik szeretnek korizni. A járvány miatt a korcsolyapályák zárva tartanak, és eddig az időjárás sem engedte, hogy mondjuk a Csótón tavakon csúszkáljunk egy jót.

Marad az, hogy megosztjuk veletek ezt szombathelyi korcsolyapályán tavaly készült videót, hogy együtt vágyakozzunk vissza a jégre. Aztán ha az időjárás vagy a járványhelyzet úgy hozza, két csúszás közt még idén is összefuthatunk. Végül is, hosszú még a tél.

Helyreigazítás

A Csónakázó-tó partjára évek óta kiteszik telente a Korcsolyázni tilos táblát, ami ugyan nem minden ügyvéd szerint van rendben, mégsem buzdítanánk senkit arra, hogy rámenjen a jégre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video