Emléktáblát állítottak Szombathelyen a vasi autós közösség ismert alakjának, Bocinak

Tavasszal távozott közülünk.

Lapunk is beszámolt A vasi autós közösség ismert alakja, Farkas Zoltán is a koronavírus áldozata lett 2021. April 23. 13:39 áprilisban a tragikus hírről: a koronavírus áldozata lett a vasi autós közösség ismert alakja, a szombathelyi Farkas Zoltán, akit sokan valószínűleg csak Bociként ismertek.

Igazi közösségi ember volt, mindig lehetett rá számítani. Gyerekek arcára csalt mosolyt gyógypedagógiai intézetben, felnőtteket riogatott motorháztetőn lecsúszva a szánkódombon, füstölő kerekekkel vette az akadályokat a versenypályán, vagy integetett a retró felvonuláson. Az útja pedig most sajnos véget ért.

Boci a Joskar-Ola Napokon 2019-ben.
Mészáros D. Zsolt

Most október 20-án pedig emléktáblát állítottak tiszteletére a szombathelyi Emlékmű parkolójánál, melyről Nemény András polgármester is beszámolt a Facebook-oldalán.

„Farkas Zoltán (Boci) egy igazi közösségi ember volt, akit elvett tőlünk a vírus. Neki állítottunk emléktáblát tegnap este családja, barátai, tisztelői jelenlétében. Köszönjük, amit kaptunk Tőled, nem felejtünk soha!” – írta a fotókhoz.

Facebook/Dr. Nemény András
Facebook/Dr. Nemény András
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely