Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Emléktáblát állítottak Szombathelyen a vasi autós közösség ismert alakjának, Bocinak

Tavasszal távozott közülünk.

Lapunk is beszámolt A vasi autós közösség ismert alakja, Farkas Zoltán is a koronavírus áldozata lett April 23. 13:39 áprilisban a tragikus hírről: a koronavírus áldozata lett a vasi autós közösség ismert alakja, a szombathelyi Farkas Zoltán, akit sokan valószínűleg csak Bociként ismertek.

Igazi közösségi ember volt, mindig lehetett rá számítani. Gyerekek arcára csalt mosolyt gyógypedagógiai intézetben, felnőtteket riogatott motorháztetőn lecsúszva a szánkódombon, füstölő kerekekkel vette az akadályokat a versenypályán, vagy integetett a retró felvonuláson. Az útja pedig most sajnos véget ért.

Boci a Joskar-Ola Napokon 2019-ben.
Mészáros D. Zsolt

Most október 20-án pedig emléktáblát állítottak tiszteletére a szombathelyi Emlékmű parkolójánál, melyről Nemény András polgármester is beszámolt a Facebook-oldalán.

„Farkas Zoltán (Boci) egy igazi közösségi ember volt, akit elvett tőlünk a vírus. Neki állítottunk emléktáblát tegnap este családja, barátai, tisztelői jelenlétében. Köszönjük, amit kaptunk Tőled, nem felejtünk soha!” – írta a fotókhoz.

Facebook/Dr. Nemény András
Facebook/Dr. Nemény András

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra