Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hét képe: ennek örültek a legjobban a szombathelyi városvezetők

Ilyen a hatása egy különleges szájmaszknak… Pedig nem Dior, s még csak nem is NUBU...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A héten tartották Szombathelyen a Semmelweis-napi ünnepséget. Mi is megírtuk, hogy kik voltak azok az egészségügyben dolgozók, akiket az idén díjaztak A Semmelweis-napi ünnepség idei szombathelyi díjazottjai July 02. 20:07 .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ez volt a hivatalos rész. Aztán a végén lett egy nem hivatalos is. dr Haklits Györgyi háziorvos az alapellátásban dolgozók nevében szólalt fel és saját kezűleg készített oklevelekkel és egyedi maszkokkal köszönte meg a város vezetőinek, hogy ilyen jól tudták egymás segíteni a vírusjárvány alatt. (Mint mi is megírtuk, a járvány kezdetén nagy gondot jelentett az alapellátásban dolgozó háziorvosoknak és fogorvosoknak, hogy megfelelő védőfelszereléshez jussanak. Végül a város sietett a segítségükre, és látta el őket például maszkkal, védőruhával Védőfelszereléseket kaptak a szombathelyi háziorvosok March 18. 15:21 .)

Na, mit kaptunk mi? László Győző alpolgármester és Nemény András polgármester örömködik.
Mészáros D. Zsolt

Ekkor készült a mi fotónk is. Meg jó pár hasonló, amik bejárták a helyi sajtót. Úgyhogy ezennel kineveztük a szájmaszknak örülő – s valószínűleg az: Ezt megcsináltuk, de jó, hogy túl vagyunk rajta! érzést is tükröző - felvételt a hét fotójának. Fokozzuk? Lám, mit tesz egy kézzel írt „Köszönjük”! (Mellesleg az egyik kollégánk már régóta készül arra, hogy egyszer elkéri a polgármestertől a láncát és felpróbálja. Ahogy Cyla, alias Kajdi Csaba mondaná, púposkodni akar benne...:)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés