Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Indul az EPCOS INVÁZIÓ

Foglald el az EPCOS Oktató Bázist. Ismerd meg az erőt, és Nyugat-Magyarország egyik legmodernebb fejlesztő- és gyártóközpontját.

8. és 12. osztályos diákok, szülők figyelem! Hamarosan megnyílnak az EPCOS Csaba utcai bázisának kapui a továbbtanulás előtt álló diákok és szüleik előtt. Az EPCOS INVÁZIÓ résztvevői egy különleges nyílt napon ismerhetik meg az EPCOS Oktató Bázisát, és fedezhetik fel a high-tech EPCOS fejlesztő- és gyártóközpontot Szombathelyen.

Indul az EPCOS INVÁZIÓ
EPCOS

Ha szeretnél ott lenni az első között, akik beléphetnek Nyugat-Dunántúl egyik legmodernebb fejlesztő- és gyártóközpontjába, és akik belülről is megismerhetik az EPCOS világát, jelentkezz a kepzes_KUKAC_epcos_PONT_com e-mail címen.

Indul az EPCOS INVÁZIÓ
EPCOS

Az EPCOS INVÁZIÓ napján mindent megtudhatsz arról, milyen lehetőségek nyílnak meg előtted, ha az EPCOS közreműködésével zajló mechatronikai technikus, automatikai technikus szakképzésére jelentkezel.

Ismerd meg azt a high-tech gyakorlati környezetet, ahol az EPCOS duális gépészmérnök hallgatói tanulnak, és tudj meg mindent a jelentkezés feltételeiről első kézből, az EPCOS szakképzési vezetőjétől.

Indul az EPCOS INVÁZIÓ
EPCOS

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj az elsők között az EPCOS INVÁZIÓ-ra, és iratkozz fel az EPCOS szakképzésről, illetve a gépészmérnökképzésről szóló információkat tartalmazó képzési hírlevelére a kepzes_KUKAC_epcos_PONT_com e-mail címre küldött levélben a következő adatok megadásával:

* Melyik oktatási intézmény diákja vagy?
* Hányadik osztályba jársz?
* Személyiigazolvány-szám vagy Diákigazolvány szám
* Értesítési e-mail cím
* Telefonszám

A regisztrációval hozzájárulsz, hogy az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft. információt küldjön a megadott e-mail címre a vállalat közreműködésével zajló szakképzésről, illetve a duális gépészmérnökképzésről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra