Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Építési gödörbe zuhant az autó Ausztriában, öten súlyosan sérültek

Súlyos baleset történt hétfőn az osztrák A4-es autópályán Bruck an der Leitha közelében egy építési területen. A sofőr és fiatal utasai súlyosan megsérültek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az osztrák tűzoltóság információi szerint az autó hétfőn kora délután hajtott be a leválasztott építési sávba, ahol nekiütközött egy híd alapjához készített zsaluzat falának, majd a gödörbe zuhant – írja az ORF.at.

orf.at
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az alsó-ausztriai állami rendőrség szerint a gépjármű 24 éves vezetője fel tudta hívni a segélyhívót és ezzel elindította a mentési láncot. Nagyszámú munkást kellett a mentésbe bevonni. A Vöröskereszt négy sürgősségi orvost küldött többek között. A tűzoltóságnak az öt súlyos sérült közül kettőt úgy kellett kivágnia a teljesen eldeformálódott járműből. Többek között eltávolították a tetőt – azért is, hogy a mentősök jobban hozzáférhessenek a sérültekhez. A 17 és 24 év közötti járművezetőt és utasait – két férfit és három nőt – a környező kórházakba szállították.

Sérüléseik miatt a baleset áldozatait a rendőrség hétfőn még nem tudta kihallgatni, emiatt azt sem tudni, hogy került az autó az építkezés miatt elzárt területre. Az A4-es autópályára egy harmadik sávot építenek, a munka már 2019 májusa óta tart.

Az autó építési területre hajtott, majd a zsaluzás gödrébe zuhant.
ORF.at
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés