Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Erős földrengés volt Horvátországban, Szombathelyen is érezték

Várjuk olvasóink beszámolóit.

Földrengés történt Horvátország középső részén hétfő reggel – írja az Index.hr. A rengés epicentruma Zágrábtól 50 kilométerre volt délkeletre, 2 kilométeres mélységben pattant ki a Richter-skála szerinti 5,2-es erősségű földmozgás.

Petrinja polgármestere, Darinko Dumbovic az Index.hr-nek arról számolt be, hogy erős földrengés sújtotta a várost és károk is keletkeztek, ugyanakkor azok mértékéről, illetve arról, hogy vannak-e sérültek, még nem tudott beszámolni.

Belovárban, Viroviticában, Koprivnicában, Ogulinban, Fiumében és más városokban is lehetett érezni a rengést, sőt, Magyarország dél részén is. A hvg.hu pécsi olvasója arról számolt be, hogy fél 7 körül arra lett figyelmes, mintha valami rángatná az ágyat és az éjjeliszekrény is remegett. Mintegy 10 másodpercig tartott.

Egy olvasónk szerint Szombathelyen is érezhető volt, várjuk azok jelentkezését, akik érezték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra