Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Erősen ittas sofőr koccant rendőrautóval Szombathelyen

Egy parkolóból indult a sofőr és a főútra kikanyarodva azonnal balesetet is szenvedett. Pech, hogy éppen egy rendőrautónak ütközött neki, ami nemrégiben került vissza a szervizből egy baleset után.

Minimális anyagi káros közlekedési baleset történt szerdán délután Szombathelyen, a Váci Mihály utcában. A szolgáltatóház parkolójából akart balra kanyarodni egy Peugeot személyautó vezetője, de a művelet egészen furcsára sikerült.

Tánczos Mihály

Az autó először a saját sávjába kanyarodott, de rögtön ezután áttért a szemközti sávba, majd próbált visszatérni a menetirány szerinti jobb oldalra. Eközben érintőlegesen ütközött a Paragvári út felé tartó, valószínűleg már álló rendőrautóval, amiből hangos figyelmeztető kürttel próbálták figyelmeztetni a sofőrt a baleset előtt.

Tánczos Mihály

A Peugeot vezetője észlelte a koccanást, megállt a járművével, kiszállt az autóból, majd a járókelők elmondása szerint elvágódott. Ekkor még többen azt hitték, hogy rosszul van.

A középkorú férfi a részegekre jellemző elnyújtott hangon magyarázott valamit, mielőtt vérvételre előállították.

Tánczos Mihály

A rendőrautóban kisebb anyagi kár keletkezett, amit sárvári helyszínelők rögzítettek. A furcsa balesetet szenvedett rendőrautó volt az, ami április nyolcadikán a közeli Rohonci úton balesetet szenvedett.

A 30Y buszjárat utasok nélkül ragadt a helyszínen, a sofőr meg sem próbálta bevinni a csuklós buszt a szűk Bem József utcába. Emiatt azonban többen azt gondolták a helyszínen veszteglő buszról, hogy szintén a baleset részese.

Tánczos Mihály

Így járt a német rendszámú autóval közlekedő szemtanú is, aki a járdára állt fel a baleset után. Róla az terjedt el, hogy az ütközéstől a járdára csapódott.

Tánczos Mihály

Időközben visszaért a helyszínre a Peugeot sofőrje. Pontosabban rendőrök visszahozták. Az ezt követő párbeszédet szintén több járókelő hallhatta.

- Én nem csináltam semmit. Éééén neeem! - magyarázta a férfi a járőröknek, jelentőségteljesen az ég felé mutatva, majd két dülöngélés között megkérdezte: - Most megint el akarják venni a jogosítványomat? Ugyanazért?

A monológból kiderült, hogy a férfi vezetői engedélyét korábban már bevonták ittas vezetésért, azt pedig senki nem vette komolyan, amikor azt magyarázta, hogy a rendőrautó direkt nekihajtott az ő autójának.

Tánczos Mihály

A sofőr azt is nehezen értette meg, hogy miért rendőr jár be a parkolóba az autójával, amikor ő is itt van. Végül az anyósülésen foglalt helyet, amíg az egyik járőr leparkolta a kocsiját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra