Kéménytűz Jánosházán, kigyulladt egy fatároló Rábakecölön és fa dőlt egy buszmegállóra Újkéren

Eseménydús hétfőn vannak túl a vasi tűzoltók.

Teljes terjedelmében égett egy fatároló egy rábakecöli telephelyen a Gátőrház utcában hétfőn délután. A répcelaki önkormányzati és a rábakecöli önkéntes tűzoltó két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűz csak a fatárolót érintette.

Fatüzelésű kandallóhoz kapcsolt kéményben lerakódott égéstermék izzott egy jánosházi családi házban a Kossuth téren hétfőn a kora esti órákban. A sárvári hivatásos és a jánosházi önkéntes tűzoltók az égésterméket a kandallóból eltávolították, ezzel az izzás megszűnt. A tűz a tetőszerkezetre nem terjedt át.

Harminc méteres fa dőlt közútra és buszmegállóra Újkérnél hétfőn a kora esti órákban. A csepregi önkormányzati tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, majd a buszmegállóról eltávolították – áll a katasztrófavédelem oldalán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek