Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Esett egy kis hó, késnek a vonatok

Jobb tájékozódni mielőtt elindulnánk valahova.

A havazás, illetve váltóállítási gondok miatt a budapesti főpályaudvarokon és az elővárási vonalakon főként a győri, a hatvani, a szolnoki, a kunszentmiklós-tassi és a veresegyházi vonalon 20-40 perccel nőhet a menetidő – olvasható a MÁV oldalán.

A Keleti pályaudvarról Újszász-Szolnokra tartó kora reggeli 3320-as számú vonat csak Rákosig közlekedett. Az utasok a Keletiből Újszász-Szolnokra 5:10-kor induló 3330-as számú G60-as vonattal utaznak tovább.

A Gödöllőről a Keleti pályaudvarra 5:36-kor induló 3109-es számú S80-as  vonat nem közlekedik. Az utasok a Gödöllőről a Keletibe a Füzesabonyból a Keleti pályaudvarra tartó 5029-es számú S80-as vonattal utazhatnak. A Vámosgyörk-Szolnok, illetve a Kál-Kápolna-Kisújszállás vonalon 20-30 perccel hosszabb a menetidő – idézi a 168ora.hu .

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek