Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Leendő menyasszonyok és vőlegények, apósok és anyósok! Hétvégén újra esküvő kiállítás Szombathelyen

Véget ért a hivatalos esküvő szezon, így elkezdődött az esküvőkiállítások időszaka. Szombathely sem maradhat ki a buliból, két napig várja a Tóvendéglő a házasodni készülő párokat!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 9-én és 10-én rendezik meg Vas megye legnagyobb esküvőkiállítását a szombathelyi Tóvendéglőben, ami egyébként egy csodálatos esküvői helyszín is – nem csak a festői táj miatt, hanem azért is, mert akár 250 fős vendégsereget is képes befogadni egy-egy lakodalom alkalmával.

A két szervezőtől, Gál Katalintól és Csonka Tamástól megtudtuk, hogy idén két szinten, több mint 50 kiállító mutatkozik be a legkülönfélébb szolgáltatásokkal, valamint a Balog Óra-Ékszer jóvoltából karikagyűrű vásárt is tartanak.

Nyugat.hu

„Itt mindent megtalálhattok, amire szükségetek lehet, hogy a Nagy Napotok mesébe illő legyen. Menyasszonyi ruha, férfi öltönyök és cipők, dekoráció, esküvőszervező, fotós, videós, zenészek, DJ-k. Természetesen több esküvői helyszín is képviselteti magát, valamint vőfélyekkel, ceremóniamesterekkel és szertartásvezetőkkel is beszélgethetek. Olyan különleges szolgáltatásokkal is találkozhattok, amik még kevésbé ismertek, de általuk igazán egyedivé varázsolható a lakodalom” – mondták.

És itt még nem áll meg a móka! Szombaton ugyanis öt órakor egy igazán egyedi és látványos vízjáték-show-val készülnek a vendégeknek. Emellett pálinkakóstolásra is lesz lehetőség, valamint újdonságként a Szombathelyi Egyházmegye is tart tanácsadást. Ha pedig netalán vannak gyerkőcök is, akikre éppen nem tud senki vigyázni, nem kell aggódni, ugyanis a gyermekfelügyeletről is gondoskodnak a szervezők. Nem csak a házasulandóknak, de az örömszülőknek, különösen az örömanyáknak is hasznos lehet, hogy Kovács Delinke jóvoltából stílustanácsadást is kaphatnak az érdeklődők.

Nyugat.hu

A megfelelő szolgáltató kiválasztása nem könnyű feladat, de ebben is segíthet a rendezvény. A szervezők ugyanis úgy vélik, fontos, hogy a szolgáltató és a pár összhangban legyenek, hogy kommunikáljanak egymással, és hogy pontosan elmondják, mit szeretnének viszont látni az esküvőjükön, valamint az elkészült fotókon, videókon.

A kiállítás segít összehozni az embereket, itt megtörténik az első találkozás. A szimpátia nagyon fontos itt is, hiszen egy olyan csodálatos dologban fognak együttműködni, ami közös életük egyik legszebb napja lesz.

A rendezvényen a legtöbb kiállító több éves szakmai múlttal rendelkezik és mindegyikükre igaz, hogy szívvel-lélekkel dolgoznak. Ezt a munkát ugyanis csak így lehet és ebben mindegyikük egyet is ért.

Nyugat.hu

De ez még nem minden! A két szervező, Kata és Tamás ugyanis Molnár Arnold fotós ötletéből kiindulva egy nagyot álmodtak. Arnold a 2019/2020-as esküvőszezonban az egyik esküvőjének bevételét Katona Olivérnek szeretné felajánlani. Innen jött az ötlet, hogy ehhez 100.000 forinttal a szombathelyi esküvő kiállítás is csatlakozik.

Katona Olivér 2016. december 29-én született Szombathelyen és SMA II-ben, azaz gerincvelői izomsorvadásban szenved, ez pedig egy az élettel összeegyeztethetetlen genetikai betegség. A kis hős jelenleg Perenyében él szerető szüleivel, akik mindent megtesznek azért, hogy a fiú betegsége ellenére is életvidám kisgyermek lehessen.Ezt fantasztikusan véghez is viszik, hisz ahogy a fotókon is látszik Olivér mosolya mindenkit levesz a lábáról.

Nyugat.hu

Gál Katalin elmondta, hogy a felajánlás mellett további terveik is vannak. Szeretnék a többi szolgáltatót is arra buzdítani, hogy az esküvői szezonban valamilyen formában ők is csatlakozzanak a megmozduláshoz. Emellett Olivér anyukájával, Imre Viktóriával szorosan együttműködve olyan programokat is szeretnének szervezni, ahol többet megtudhatunk a betegségről és jobban felhívják a figyelmet a kezdeti tünetekre, hogy ezzel is segítsék azokat a szülőket, akik még csak az út elején járnak – mert együtt még a legnehezebb dolgok is könnyebben átvészelhetők.

A célkitűzéshez Németh „Topgun“ Norbert is csatlakozott, aki világszinten elismert flair bartender és ezt megelőzően is közreműködött több jótékonysági akcióban. Norbert számára nem volt kérdés, hogy az kezdeményezést támogassa, hisz számára is fontos a társadalmi szerepvállalás, valamint személyesen is jó viszonyt ápol a családdal.

A szervezők végszóként még elmondták, hogy remélik, a 2020-as esküvőkiállításra már több tucat szolgálatóval bővül a csapatuk, mert összefogással nagy dolgokat lehet véghez vinni.

Nyugat.hu

Esküvő Kiállítás Szombathely
Dátum: 2019. november 9-10.
Helyszín: 9700 Szombathely, Rumi Rajki sétány 1. – Tóvendéglő
Belépőjegy: 600 Ft

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés