Evakuálás Győrben – Negyven centis vízben álltak a házak

Két utcát le kellett zárni Győrben, mert az éjszakai esőzések miatt nagy mennyiségű víz gyűlt össze az utcákon. Egy épületből ki kellett menekíteni a lakókat.

A lezárt utcák legmélyebben fekvő területéről két embert kellett kimenekíteni – tájékoztatta az MTI-t Sallai Péter alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője. Ezen a szakaszon 40 centiméter magasan állt a víz. A tűzoltók szivattyúkkal távolították el az esővizet, a ház alsó szintjét áramtalanították.

Kapuváron 70 mm eső esett az éjjel, a városi kórház kazánházába betört a víz, itt is a tűzoltók segítettek. Győr és Kapuvár térségében kora délelőttig tíz helyszínre vonultak ki a tűzoltók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra