A Dunántúl nagy részén esik, csütörtökre a hó is megjöhet

A hétvégére visszatér az éjszakai fagy is. Az igazi tavaszra még három hetet kell várnunk.

Hétfőre lehűlt a levegő, Szombathelyen is szemerkélt az eső, de a Dunántúl nagyobb részén több a csapadék. A hőmérséklet 5-6 fokot esett vissza, most 9-10 fok van.

Forrás: időkép.hu

Keddtől még hűvösebb lesz, a szél megerősödik, napközben 6-10 fokra lehet számítani. A Nyugat-Dunántúlon szerdán újabb eső várható, csütörtöktől ez egyre többfelé vált át havas esőbe, havazásba. A hőmérséklet nappal 5-6 fok lesz.

Forrás: időkép.hu

Péntektől aztán éjszaka visszatérnek a fagyok, újabb felmelegedés csak a jövő hét elején várható. Az igazi tavaszra viszont még várnunk kell, március 20. után kezd melegedni a levegő, ekkor már a nappali 15-16 fok sem lesz ritka.

A met.hu térképéről leolvasható, hogy a következő napokban hol várható eső és hol havazás.

Forrás: met.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás