Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Veszprémben tele van a rászorulóknak kirakott ételdoboz, Szombathelyen jól elfelejtettük

Pedig két éve a vasi megyeszékhelyen is működött.

Szeretném mindenkivel megosztani ezt a "csekély kis örömömet" ami Veszprémben van Kihelyeztünk egy "dobozt" aminek a neve: enni adok-enni kapok doboz. Célja: bárki betehet élelmiszert,meleg ételt,pékárút,gyümölcsöt vagy éppen amit szeretne és a rászorulók kivehetik. A doboz mai, 2017.11.17-i állapota csodálatos.

Ezt írta Facebook posztjához egy veszprémi lakos, és tényleg az ételszekrény tele van szendvicsekkel, dobozolt ételekkel.

Juraj Bajus

Sziasztok. Szeretném mindenkivel megosztani ezt a ,,csekély kis örömömet,, ami Veszprémben van Kihelyeztünk egy ,,dobozt,, aminek a neve: enni adok-enni kapok doboz. Célja: bárki betehet...

Hasonló akció volt már Szombathelyen is, két és fél évvel ezelőtt. akkor a Belsikátorban, az MSZP iroda előtt, a mélygarázs lejáratának külső falára tettek ki egy ételdobozt Rejtélyes ételszekrény tűnt fel Szombathelyen 2015. May 20. 15:44 . Vasárnap délelőtt megnéztük, a doboz megvan, de üres. Talán, ilyenkor, advent előtt néhányunkban eszébe jut, hogy vannak olyanok, akiknek gondot jelent a napi betévő beszerzése.

Üres az ételszekrény Szombathelyen
A képre kattintva közelebbről és belülről is megnézheti a szombathelyi ételdobozt
Szilágyi József (telefonos) fotó

Tényleg, emlékszik még valaki a nagy januári ingyenkabát Elindítottunk egy cunamit: „Szükséged van kabátra? Vegyél el egyet!” 2017. January 08. 20:11 mozgalomra?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra