Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyen kivágták az Unió zászlaját

Egy cég uniós támogatással fejlesztett, az erről szóló molinóról eltűnt az EU zászlaja. A cég ügyvezetője tőlünk értesült róla.

Mindenkinek szemet szúrhatnak azok a táblák, molinók, amelyek országszerte hirdetik az uniós támogatással megvalósult fejlesztéseket. Voltak ilyenek az előző ciklusban is, akkor még Új Magyarország tervnek nevezték a fejlesztési programot, 2010 óta Új Széchenyi terv a nevük.

Nyugat.hu

De a lényeg ugyanaz, még a táblák kinézete is hasonló, az adatok felsorolás alatt ott a támogató program neve, és az EU zászlaja. Már, ha nem vágják ki. Egy olvasói levélből idézünk:

"Szombathelyen, épp a vizsgaközpont (Csaba utca, Skoda szalon mellett) felé tartottam, amikor észrevettem a csatolt táblát.). El is mentem mellette - aztán visszasétáltam, mert valami zavart benne.

És nini, ki van vágva az Európai Unió zászlaja! Ilyenkor szégyellem igazán, hogy magyar vagyok. Mi erre a megfelelő szó? Sz…..iak! A pénzt felveszik, de közben szidjuk az EU-t. Mondjuk, kormányunk ugyanezt csinálja :-(

U.i.: Persze lehet csak az utca népe volt :-)"

Nyugat.hu

Összehasonlításként, itt az Iseum előtt álló tábla:

Mészáros Zsolt

A molinó a kerítésen kívül van, így tényleg elképzelhető, hogy az utcáról vágta ki valaki a sokcsillagos zászlót.

Olvasóink mit gondolnak erről? Írják meg kommentben.

Cikkünk megjelenése tán néhány órával levelet kaptunk az említett cég ügyvezetőjétől:

Tisztelt Szerkesztőség!

Társaságunk a mai napon, 2014. január 16. napján a www.nyugat.hu honlapon

Szombathelyen kivágták az Unió zászlaját

címen megjelent írásukból értesült arról, hogy megrongálták a társaságunk Csaba utcai székhelyének kerítésén elhelyezett, a társaságunk által elnyert uniós támogatással megvalósított fejlesztéssel kapcsolatban kihelyezett molinót, arról az Unió zászlaját ismeretlen személy kivágta.

A fenti írásukkal és az abban hivatkozott olvasói levélben foglaltakkal kapcsolatban megjegyezzük, hogy a fejlesztés megvalósulását követően társaságunk által előírásszerűen kihelyezett molinóról természetesen nem társaságunk távolította el az EU zászlaját, azt a molinó megrongálásával ismeretlen személy az utcáról vágta ki.

A molinó kijavításáról és áthelyezéséről gondoskodunk, az ehhez szükséges feltételek fennállása esetén a vonatkozó jogi lépéseket megtesszük.

Borbély Gábor ügyvezető
Metrikont Kft.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra