Európa-bajnok lett kertépítésben két szombathelyi diák

Grazban bizonyított Bokor Péter és Hutter Péter.

Szeptember 22. és 26. között rendezték meg idén Grazban az EuroSkills bajnokságot és mivel Magyarországon már évek óta készítik nemzetközi versenyekre a kertépítő diákokat, így nem túl meglepő módon itt is képviselte magát egy magyar, mi több, szombathelyi csapat – írja Facebook-oldalán a szombathelyi önkormányzat.

Európa-bajnok lett kertépítésben két szombathelyi diák, Bokor Péter és Hutter Péter
Még több képért kattints!
World Skills Hungary

Bokor Péter és Hutter Péter a Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói és óriási sikert értek el Grazban: Európa-bajnokok lettek kertépítésben.

Európa-bajnok lett kertépítésben két szombathelyi diák, Bokor Péter és Hutter Péter
Még több képért kattints!
World Skills Hungary
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet