Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Európába is megérkeztek a tevepata-bugyik

Első látásra ez a leghülyébb trend a fehérneműk történetében.

A divatblogok szerint az ilyen típusú alsóneműk Ázsiában már vagy évtizeddel ezelőtt feltűntek. A kislányos alkatú ázsiai nők ezzel a kis trükkel hangsúlyozzák nőiességüket, némileg hasonló szándékkal és vizuális eredménnyel, mint a push-up melltartók.

Japánban az ilyen termékekre senki nem kapja fel a fejét.

Japánban minden lehetséges
Nyugat.hu

De aggodalomra semmi ok, most már nem kell Tokióba utaznunk ezekért a ruhadarabokért, ugyanis a fehérneműk feltűntek a nyugati webboltok kínálatában is. Leellenőriztük és igaz: könnyen találunk „tevepatabutyit” az Ebay-n és a brit Amazon kínálatában is.

20-30 fontért bárki beszerezhet elöl rafináltan kipárnázott alsóneműt.

A kérdés csak, hogy ki a fene vásárol errefelé ilyent, ami pont azokat a hegyeket és völgyeket hangsúlyozza, amelyeket a nők elsöprő többsége elrejtene a szemek elől, és abban is biztosak vagyunk, hogy a férfiak döntő hányada – hacsak nincs ilyen típusú fétise – nem vonzónak, inkább riasztónak találja a látványt.

A legtöbb férfi megijed ettől
Nyugat.hu

A kérdésre a fent említett Amazon adja meg az egyik lehetséges választ. Az ilyen alsóneműk mellé ugyanis kiírja, hogy nőnek öltöző férfiak számára ajánlja a viseletet.

Ezt a modellt például férfiaknak ajánlja az Amazon
Amazon.com

Még nem döntöttük el, hogy mennyire megnyugtató ez a válasz.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra