Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gyurcsányozni ment a Fidelitas az Európai Szocialisták kongresszusára

A pártszövetség Budapesten tartja kongresszusát, de Gyurcsány pártja nem tagja a szövetségnek. A korábban besúgókat toborzó Böröcz Lászlót ez nem zavarta.

Pénteken és szombaton Budapesten tartják a kongresszusukat az Európai Szocialisták (PES), melynek első napján megjelent a Fidelitas elnöke, Böröcz László, és azt követelte, hogy

Gyurcsány Ferenc adja vissza az Altus Zrt.-nek adott uniós pénzt, mert az burkolt pártfinanszírozás

- írja a hvg.hu .

Böröcz itt még provokátorfigyelőként
Nyugat.hu

Eközben egy megafonból az őszödi beszéd szólt. Böröcz egyébként arra hivatkozott, hogy amikor az Európai Szocialisták bolgár elnöke hasonló ügyben kapott pénzt, azt később visszafizette. Az akcióra válaszul Tüttő Kata (MSZP) a Fidesz zűrös ügyeiről kezdett beszélni Böröcznek, például arról, hogy Simicskának kellene visszafizetnie a közpénzeket, amiket évek alatt zsebre vágott.

Tüttő azt is mondta, hogy már rég nem Gyurcsánnyal kellene foglalkoznia a jobboldalnak, de Böröcz szerint az Altus-ügy az összes európai szocialista pártnak árt. A körülbelül 20 fidelitasos nem tudta megmondani, hogy meddig marad a Kongresszusi Központ bejáratánál.

Korábban a Fidesz kifogásolta, hogy a közösségi fejlesztéspolitikai tanácsadással foglalkozó Altus Zrt. egy nemzetközi konzorcium vezetőjeként megbízást kapott az Európai Bizottságtól, mert szerintük az EU ezzel Gyurcsány Ferenc pártját támogatja. Dobrev Klára, az Altus Zrt. vezérigazgatója, Gyurcsány felesége tiltakozott és feljelentést tett rágalmazás miatt.

A fidelitasos Böröcz László volt az egyébként, aki korábban provokátoroknak nevezte Saját AVH-t hoz létre a Fidelitas 2015. March 18. 13:38 a kormánypártot kritizáló tüntetőket, és nyilvántartást akart létrehozni róluk. Böröcz szombathelyi származású, a városban élő testvére öt trafikot nyert, a nyertes cégben Böröcz László kültag.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra