Ez egy csibemájas, ezt ne egye meg

Idegen anyag kerülhetett bele, ezért visszahívta az 500 grammos kiszerelésű Dárdás csibemájast a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (Nébih).

Idegen anyag kerülhetett bele, ezért visszahívta az 500 grammos kiszerelésű Dárdás csibemájast a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) – közölte a hivatal saját honlapján. A Nébih közleményében arra kéri a vásárlókat, hogy ne fogyasszák el a Merian Foods Élelmiszeripari Kft. 2022. 06. 26., 2022. 06. 27., 2022. 07. 01. lejáratú termékét. A probléma bejelentője a Penny Market Kft. Az érintett termék a vásárlás helyére visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.

Csibemájas
nébih
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek