Ez még nem tél, de már majdnem

Alpokalja területén havas eső, a magasabb hegyekben (főleg a Soproni- és a Kőszegi-hegységben) gyenge havazás is lehet.

Szerdán általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, mindössze az északkeleti, keleti megyékben lesz kevesebb a felhő, ott több-kevesebb szűrt napsütés is lehet.

Hajnaltól az ország délnyugati felén gyenge eső, az Alpokalja területén havas eső, a magasabb hegyekben (főleg a Soproni- és a Kőszegi-hegységben) gyenge havazás is lehet.

Az északkeletire forduló szél szerdán csak néhol élénkülhet meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +3 fok között alakul, de a vékonyabb felhőzettel borított északkeleti fagyzugos helyeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 3 és 8 fok között alakul

.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás