Ez vár rád pénteken a VOLT-on!

Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, Slam Poetry és közönségtalálkozók. Lássuk, mi vár rád, ha a péntek lesz a te napod a VOLT-on.

Két év kényszerpihenő után talán még azok is vágynak a fesztiválok adta szabadságérzetre, akik nem tartoznak a „nagy” fesztiválarcok közé. Minden túlzás nélkül elmondható, hogy a szervezők nem könnyítik meg azok dolgát – ez nem panasz –, akik csupán egy napon tudnak ott lenni, amikor a szabadág, boldogság, zene hármasa a VOLT fesztiválon koncentrálódik. Ha Te is vacillálsz még, itt egy kis segítség, miért pénteken legyél ott a VOLT-on. Természetesen a teljesség igénye nélkül.

A Covid alatt több slágerrel is erőt adó és napjaink egyik legnépszerűbb hazai zenekara, a Halott Pénz a Telekom Nagyszínpad igazi nagy ágyúi közé tartoznak a pénteki programban. A közben nagykorúvá vált zenekar – idén ünneplik 18 éves megalakulásukat –legutóbb is hatalmas tömeget vonzott és ez nagyjából borítékolható most is. Ha milliószor énekelted a Szeretni, akit nem lehet dalukat, nem kérdés, hogy ott a helyed a tömegben.

Az éppen turnézó kanadai Sum 41 egyik állomása a VOLT fesztivál, akik a nagyszínpad záró fellépői pénteken. De hogy vajon szerepet kap-e egy Toi-Toi WC aznap, azt akkor tudhatjuk meg, ha időben odaállunk a színpadhoz, ugyanis Azahriah nyitja a fellépők sorát.

A nagyszínpadon kívül sok-sok helyszín közül válogathat a fesztiválozó közönség. Nem csak a helyszín sok, a fellépők sora is nagyon színes. Például a Beko színpadon pénteken Rácz Gergő és Orsovai Reni az első formáció. Tudod, az ő dalunk az, ami a félrelépésről szól és szintén az egész ország énekelte, sőt, mi, a nép döntöttünk úgy, hogy ez a nyertes DAL. Húzós volt ez a két év bezártság, nem?

Persze egy fesztivál nem csak a féktelen buliról szól – jó, oké, leginkább igen, de nem csak. Ébresztő jóga után több helyszínen is fejlesztheted önmagad, vagy hallgathatsz meg előadásokat, cserélhetsz véleményt. Pénteken Önazonos Self-Branding vagy Vezetett Networking workshop is lesz és Klímatudatos Sopron 2030 címmel pódiumbeszélgetést hallgathatsz meg a klímaváltozás kedvezőtlen hatásait csökkentő intézkedésekről.

Ha pedig Irie Maffia és/vagy Ganxta Zolee és a Kartel fan vagy, nem csak bulizhatsz a koncertjükön, hiszen mindketten ott vannak a pénteki programban, hanem a közönségtalálkozón is ott lehetsz, hogy akár egy közös szelfit készíts velük. Tudod, amiről nincs kép az Instán, az meg sem történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű