Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezek a dizájnerek annyira rafkósak, hogy még a dobozos üdítők nyitófülén lévő karikának is terveztek funkciót

És ennek valószínű, a lányok örülnek a legjobban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha itt a nyár akkor a szokásosnál is jobban toljuk magunkba az ásványvizet, sört, cukros és mindenféle egyéb üdítőt. Bár magam szinte kizárólag szódát iszom, azért akadt már dolgom dobozos üdítővel is. Aminek ugye elengedhetetlen tartozéka az a kis nyitófül, aminek a végén ott fityeg a kis karika is.

Dobozos üdítő nyitófüle
Vágvölgyi Bálint
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ha akarsz egy jó pontot szerezni a csajoknál, akkor segítesz nekik megnyitni az ücsit, mert ugye azt egyik lány sem szeretné, hogy ez a doboz tetejéhez masszívan ragaszkodó kis fickó letörje vagy megkoptassa a körmét.

Na, de mire is szolgál a doboz nyitófülének a végén ez a kis karika?

Mert, bármennyire hihetetlen is ennek van funkciója. Igaz, néhány gyártó már másféle formára állt rá, és van olyan üdítő, aminek a nyitófülén a márkacímerben szereplő bika feszít öklelésre, és olyan is van, ami kisebb fület rakatott a dobozra, valószínűleg költséghatékonyság miatt. Na de a lényeg:

Dobozos üdítő nyitófüle
Vágvölgyi Bálint

A nyitófül végén a kis karika pontosan akkora méretű, mint a szívószál. Véletlen lenne? Aligha! A dizájnerek pont úgy tervezték meg ezt a kis pöcköt, hogy egyfelől könnyedén meg lehessen nyitni vele a dobozt, másrészt pedig biztosan tartsa a szívószálat. Mert ugye ki akarna inni csak úgy a dobozból, amit ezer meg egy kéz fogdosott már össze. Arról nem is beszélve, hogy így a lányok is (rúzs) biztosan tudnak kortyolni az üdítős dobozból.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés