Ezek az angolok: ingyen mozi a könnyen leégő, vörös hajú szeplősöknek

Meg a fehér bőrűeknek, és a többinek, akiket megvisel a napsugár és a meleg.

A szakértők szerint az Egyesült Királyságban a jövő héten minden idők legmelegebb időszaka jöhet, ezért a Showcase Cinemas mozihálózat úgy döntött, hogy a vörös hajúak ingyen mehetnek moziba – írja az rtl.hu . A hálózat tekintettel van azokra az emberekre, akiknek vörös haja és világos bőre van. Ők sokszor hajlamosabbak leégni, ezért az ingyenes mozival menedéket nyújtanának nekik.

A Showcase Cinemas mozitermei légkondicionáltak, így a következő forró napokban felüdülést nyújtanak majd a nézőknek.

Mark Barlow, a Showcase Cinemas vezérigazgatója elmondta, hogy bár nagyon élvezik az Egyesült Királyságban, amikor süt a nap és jó idő van, de ilyenkor az is ki szokott derülni, hogy a lakosság milyen nehezen bírja a meleget. Épp ezért döntöttek úgy, hogy azokat, akiket a leginkább megvisel majd a forróság, ingyen engedik be a moziba. Az akció két napra szól, hétfőre és keddre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek