Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Ezekben az épületekben nem lesz távfűtés és meleg víz csütörtökön a szombathelyi Derkovitson

Egy hibát javít a Szomtáv.

A Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. szakemberei nemrég észlelték a hibát, hogy a Váci Mihály utca 2-8. épülethez tartozó távvezeték lekötése elkorrodálódott. Az 1981-ben lefektetett lekötés azonnali cseréjére van szükség, így a munkálatoknak a Szombathelyi Távhő már a holnapi napon nekiáll. A meghibásodott lekötő vezetékhez a szakaszoló akna a Váci u. 34. szám előtt van, ezért a szakemberek itt tudják ideiglenesen elzárni a szolgáltatást - közölte szerda délután a Szomtáv.

A hibaelhárítás idejére tehát:

2022. február 17-én (csütörtökön), a reggeli óráktól a délutáni órákig

A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS (FŰTÉS, HASZNÁLATI MELEGVÍZ) SZÜNETEL.

A társaság a munka elvégzésének időpontját úgy választotta meg, hogy a felhasználók számára a legkevesebb szolgáltatás-kieséssel járjon. A szolgáltató mindent elkövet annak érdekében, hogy a munkálatokhoz kapcsolódó üzemszünet a lehető legrövidebb ideig érintse a felhasználókat, és mihelyt az műszakilag megoldható, a szolgáltatást megkezdi.

Az érintett szombathelyi épületek, ahol a szolgáltatás szünetelni fog:

Váci Mihály utca 2-44.
Váci Mihály utca 7-39
Dr Szabolcs Zoltán utca 1-13 + nyomda
Benedek Elek utca 1-14
Paragvári utca 86.
Szombathelyi Mocorgó Óvoda
Százszorszép Bölcsőde
Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Garázsok, közületek

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely