Ezekben az épületekben nem lesz távfűtés és meleg víz csütörtökön a szombathelyi Derkovitson

Egy hibát javít a Szomtáv.

A Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. szakemberei nemrég észlelték a hibát, hogy a Váci Mihály utca 2-8. épülethez tartozó távvezeték lekötése elkorrodálódott. Az 1981-ben lefektetett lekötés azonnali cseréjére van szükség, így a munkálatoknak a Szombathelyi Távhő már a holnapi napon nekiáll. A meghibásodott lekötő vezetékhez a szakaszoló akna a Váci u. 34. szám előtt van, ezért a szakemberek itt tudják ideiglenesen elzárni a szolgáltatást - közölte szerda délután a Szomtáv.

A hibaelhárítás idejére tehát:

2022. február 17-én (csütörtökön), a reggeli óráktól a délutáni órákig

A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS (FŰTÉS, HASZNÁLATI MELEGVÍZ) SZÜNETEL.

A társaság a munka elvégzésének időpontját úgy választotta meg, hogy a felhasználók számára a legkevesebb szolgáltatás-kieséssel járjon. A szolgáltató mindent elkövet annak érdekében, hogy a munkálatokhoz kapcsolódó üzemszünet a lehető legrövidebb ideig érintse a felhasználókat, és mihelyt az műszakilag megoldható, a szolgáltatást megkezdi.

Az érintett szombathelyi épületek, ahol a szolgáltatás szünetelni fog:

Váci Mihály utca 2-44.
Váci Mihály utca 7-39
Dr Szabolcs Zoltán utca 1-13 + nyomda
Benedek Elek utca 1-14
Paragvári utca 86.
Szombathelyi Mocorgó Óvoda
Százszorszép Bölcsőde
Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Garázsok, közületek

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely