Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ezért legyünk óvatosak, ha interneten vásárlunk műszaki cikket

37 embert tévesztett meg, több mint kétmilliót tett zsebre.

A Kőszegi Járási Ügyészség csalás bűntettei miatt emelt vádat azzal az ötvenes éveiben lévő vádlottal szemben, aki a vád szerint 2019. szeptember vége és 2019. október közepe közötti időszakban különböző műszaki cikkeket hirdetett meg eladásra a világhálón úgy, hogy azokkal nem rendelkezett - közölte a Vas Megyei Főügyészség.

A vádlott különböző felhasználóneveket használva a hirdetések feladásakor, az azokra jelentkező sértetteket megtévesztette, mert azt ígérte, ha a sértettek átutalják a vételárat, akkor a meghirdetett termékeket elküldi részükre.

A vádlott a pénzt felvette, azt azonban saját megélhetésére fordította.

A vádlott két hét alatt

37 sértettnek több mint 2,1 millió forint kárt okozott.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek