Ezután Mészáros cége szervizeli a mentőautókat

Más, külső partnerhez nem lehet vinni az elromlott kocsikat.

Szeptember 20-án az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) aláírta a járművei javításáról szóló szerződést a Mészáros Autó Javító Kft.-hez, amely az ország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc érdekeltsége – derült ki egy, a hvg.hu-hoz – olvasónk, M.G. által eljuttatott – belső tájékoztatóból. Eszerint már más, külső partnerhez nem lehet vinni az elromlott kocsikat - írja a hvg.hu.

A Mészáros Autó Javító Kft. Közbeszerzésen nyerte el a megbízást, a tender adatai meg is találhatók az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben, "OMSz gépjármű javítás szolgáltatás2023" tárgyú közbeszerzésnél. A dokumentumokból kiderül, hogy egy keretszerződésről van szó, ami 48 hónapra, vagyis 4 évre szól, és évi 1 milliárd forint keretösszegű.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek