Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ezzel a plakáttal akarják Magyarországra csábítani a londoniakat

Néhány fiatal ül a dzsindzsásban.

A magyar államnak mindig is jól ment a plakátkampány. Általában a migránsok ellen folyik a harc a köztereken, de olykor sikerül Soros György és barátai ármánykodását is leleplezni.

Hazai pályán működik is az üzenet, de mihelyst nagyobb pályára fut ki az Orbán-Habony-Rogán csatársor, kiderül, hogy lötyög rajtuk a kommunikációs kabát. Ami azért – tegyük szívünkre a kezünk – nem olyan nagy baj.

Olvasói fotó

De sebaj, itt van a tartalékcsapat, a Magyar Turisztikai Ügynökség, hogy kiküszöböljék a csorbát.

Ez a csodálatos országimázs plakát például a londoni Tulse Hill állomáson látható, és – feltehetően – próbálja Magyarországra csábítani az angolokat, vagy legalábbis azt sugallni, hogy Magyarország egy szuper hely.

Ezt onnan tudjuk, hogy négy fiatal ül a dzsindzsásban, esznek, isznak, piknikeznek és gitároznak.

A plakátot sikerült úgy kihelyezni, hogy minden szögből visszaverje a világítótestek fényét, de ha valaki rászánja az időt és ide-oda áll, akkor az kiveheti, hogy a társaság minden bizonnyal egy pincetetőn ül.

Olvasói fotó

Ez nyilván mindennapos és megszokott tevékenység Magyarországon, amit feltétlen ki kell próbálnia egy ideérkező külföldinek.

Nem kétséges, hogy a brit fiatalok ezentúl nem a budapesti bulinegyedet hányják össze, hanem megpróbálják kinyomozni, hol is lehet szert tenni erre a pincetetős élményre; sajnos a plakát közelebbi helyszínt nem jelöl meg.

A fotót nem mellesleg egy Londonban élő magyar küldte nekünk, de azt egyelőre nem tudjuk, elég ütős-e az üzenet ahhoz, hogy az ott élő és dolgozó magyarok is visszatelepüljenek miatta.

Azt sem tudjuk, a plakát hatására hány ember üti be a Google keresőjébe, hogy „Wow Hungary”, de ha sikerül, akkor a Warcraft magyarországi oldalát találja meg. Na lehet, hogy ott már elbizonytalanodik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra