Fa dőlt a sínekre Székesfehérvár és Gárdony között

Néhány vonalon jelentősen megnőtt a vonatok menetideje, Gárdony és Székesfehérvár között pótlóbuszok közlekednek.

Fa dőlt a vasúti pályára a székesfehérvári vonalon, emiatt Gárdony és Székesfehérvár között nem közlekednek a vonatok. A felsővezeték-hálózat is megsérült, és a helyreállítás hosszabb időt vesz igénybe – tájékoztatott a Mávinform. Gárdony és Székesfehérvár között mindkét vágányon szünetel a vonatforgalom a fa eltávolításáig és a felsővezeték helyreállításáig.

A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca és a Budapest-Székesfehérvár-Veszprém vonalon közlekedő vonatok menetideje jelentősen megnövekedett, Gárdony és Székesfehérvár között pótlóbuszok közlekednek.

A távolsági vonatok utasainak arra kell számítaniuk, hogy legalább 90-120 perccel később jutnak el úti céljukhoz – közölte a vasúttársaság az MTI-n keresztül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek