Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fának csapódott a Ford, ott hagyta a sofőr a roncsot Sorokpolány közelében

Az esti órákban jelentették be a segélyhívó központban az autót, amiben indítókulcs volt, sofőr viszont nem.

A nyomok alapján a Sorokpolány felé tartó Ford vezetője egy jobbra ívelő kanyar után elvesztette uralmát a járműve felett, ami a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, majd sodródás közben a bal oldalával fának ütközött.

TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy az autót nem a tulajdonosa vezette, hanem egy hozzátartozója, aki a baleset után távozott a helyszínről, hátrahagyva a roncsot, benne az indítókulccsal.

TM/Nyugat.hu

A helyszínre érkező rendőr lámpával átvizsgálta a környéket is, nincs-e valahol sérült, mivel akkor még azt sem tudták, mikor történt a baleset. Az ütközés jellegéből adódóan az autó vezetője akár meg is sérülhetett.

TM/Nyugat.hu

Amennyiben személyi sérülés nem történt és a balesetet szenvedett autó nem akadályozza a közlekedést, valamint a jármű semmiben nem okozott kárt, akkor a balesetet nem kell jelenteni a hatóságoknak, viszont a roncsot mielőbb el kell szállíttatni.

TM/Nyugat.hu

Ilyenkor célszerű az elakadásjelző háromszöget kitenni abba az ablakba, amit az út felől láthatnak a közlekedők. Ebből tudhatják, hogy nem egy friss balesethez értek, ahol akár még segítségre szorulók is lehetnek a járműben, vagy annak környezetében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra