Fának ütközött egy autó Csepreg és Horvátzsidány között

Mire odaértek a tűzoltók, a balesetet szenvedők eltűntek.

"Csepreg és Horvátzsidány közötti úton egy Skoda Fabia típusú személygépkocsi fának ütközött. A helyszínen és annak környékén nem tartózkodott senki. A járművet az egység áramtalanította" - írják Facebook-oldalukon a csepregi önkéntes tűzoltók.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Majd így folytatják: "Az elmúlt fél évben ez a második súlyos ilyen esetünk ahol elhagyták a balesetet szenvedők a helyszínt. Ez esetben is a gépkocsi láthatóan is súlyos sérülést szenvedett, légzsákok kinyíltak.

Senkinek nem javasoljuk ilyen esetben, hogy orvosi (Mentőszolgálat) vizsgálat nélkül elhagyja a helyszínt, mivel akár súlyos belső sérüléseket is lehet egy ilyen baleset során szerezni..."

Baleset Csepreg
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló