Fának ütközött egy Opel Szombathelyen

Elakadásjelzővel álló Seatot kezdett el kikerülni, de az elindult.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Gagarin úton. A Bartók Béla körút irányába tartott egy Opel személyautó, amelynek vezetője egy út szélén, bekapcsolt elakadásjelzővel álló Seat kikerülésébe kezdett.

TM/Nyugat.hu

Ekkor azonban a Seat is elindult és balra, a Szent László király utca felé akart kanyarodni. Az Opel vezetője balra kormányozta az autóját, hogy elkerülje az ütközést.

TM/Nyugat.hu

A személyautó áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd egy fának ütközött. A baleset ott történt, ahol nemrégiben egy Corvette döntötte be a kerítést. Kerítésnek ütközött egy Corvette Szombathelyen 2021. October 24. 19:54

TM/Nyugat.hu

A Seat nem rongálódott meg a balesetben, a sofőr nem hajtott el a helyszínről.

TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt nem alakult ki torlódás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló