Fanyesedék, vágástéri hulladék is égett szerdán Vasban

A fanyesedék 100 négyzetméteren.

Két szabadtéren keletkezett tűzesethez riasztották a vas tűzoltókat szerdán - írta a Katasztrófavédelem.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Fanyesedék égett délután Nick közelében. A lángokat a répcelaki önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

Száz négyzetméteren égett este a vágástéri hulladék Körmend és Horvátnádalja között. A körmendi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal megakadályozták a tűz továbbterjedését, a lángokat eloltották.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek